Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

όπως βγαίνεις εσύ και γράφεις ότι το game σου αρέσει , έτσι έχει δικαίωμα και ο άλλος να βγεί να το κράξει γιατί πολύ απλά το έχει πληρώσει

προσωπικά το παράτησα στους 2 μήνες,ήμουν στην καλύτερη guild του server μου είχα ντυθεί full pvp/pve αλλά δεν γούσταρα να πληρώνω και να περιμένω να βάλουν στοιχεία στο παιχνίδι που έπρεπε να τα είχε στο release και όχι στα patches

σε κάποια φάση ίσως το ξαναδώ το game γιατί μου άρεσε σαν σκεπτικό,απλά περιμένω να στρώσει και να στρώσει αρκετά - δεν ξέρω βέβαια μέχρι τότε αν παίζουν μόνο οι developers

αν έχει δικαίωμα να βγει να το κράξει έχω και εγώ δικαίωμα να τον κράξω! και το κάνω.

στο θέμα μας, όπως και εσύ σταμάτησες έτσι και εγώ θα σταματήσω σε ένα μήνα (όταν τελειώσει ο free χρόνος) αν δεν έχει αλλάξει κάτι.

αλλα δεν θα βγώ στο τοπικ να βρίζω την κάθε εταιρία και τον κάθε developer, και πώς μου γ****σε τα όνειρα. παιχνίδι θέλω να παίξω, αν δεν μου αρέσει το αφήνω και πάω σε κάτι άλλο.. η το αφήνω και περιμένω να γίνει καλύτερο πριν το ξαναπιάσω.

και στο κάτω κάτω κράζω αυτούς που κράζουν, γιατι δεν έχουν παίξει το game. το πολύ πολύ να φτάσαν 30 lvl. εγώ έχω και 5 χαρακτήρες και μπορώ να εκφέρω μια γνώμη παραπάνω. το παιχνίδι έχει μια πολύ καλή βάση. αν φτιάξουν μερικά πράγματα θα γίνει πολύ καλό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Community Q&A: May 25th, 2012 – Special Edition: Game Update 1.3

This week’s Q&A, as promised, is focused on questions about Game Update 1.3. You’re going to be seeing several detailed blogs regarding Game Update 1.3 soon, but in the meantime, we’ve asked our developers to answer any of your questions about the update. . .

χμμ ναι, πρέπει να έχεις διδακτορικό στην θεωρία αριθμών για να υπολογίσεις πόσα subs έχεις ενεργά, ρε νούμερα στρωθείτε στην δουλειά μπας και σώσετε τον τιτανικό και αφήστε το μαρκετινγκ του ελέους, δεν το σώζετε το καημένο έτσι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To MMO Cult GR στο τελευταίο επεισόδιο του Uncut Gameplay κάνει μια εκτενή συζήτηση για την παρούσα κατάσταση του SWTOR και κατά πόσο το patch 1.3 θα την αλλάξει.

Πηγή του video το post --> εδώ

Δείτε το video με HD επιλογή --> εδώ

Επεξ/σία από dartmed

Ωραίο. Παρ' ότι δεν έχω πολυασχοληθεί με το παιχνίδι, βρήκα τις απόψεις σας πολύ ενδιαφέρουσες και είδα ολόκληρο το video. Η ώρα πέρασε χωρίς να το καταλάβω.

Ωραίο. Παρ' ότι δεν έχω πολυασχοληθεί με το παιχνίδι, βρήκα τις απόψεις σας πολύ ενδιαφέρουσες και είδα ολόκληρο το video. Η ώρα πέρασε χωρίς να το καταλάβω.

εγώ βαρέθηκα να τους ακούω να κλαψουρίζουν στο video, για το πόσο χάλια ειναι το game κτλπ.

επίσης το "διαβάστε το πόστ εδώ:" αφου δεν έχει τίποτα να διαβάσουμε τι το βάζετε?

εγώ βαρέθηκα να τους ακούω να κλαψουρίζουν στο video, για το πόσο χάλια ειναι το game κτλπ.

επίσης το "διαβάστε το πόστ εδώ:" αφού δεν έχει τίποτα να διαβάσουμε τι το βάζετε?

1) Πρώτα από όλα δεν νομίζω ότι κλαψουρίζει κανένας και απλός είναι μια κουβέντα με απόψεις κάποιες από τις οποίες μάλιστα υπερασπίζονται το game. Φυσικά εάν αυτό είναι βαρετό ο καθένας έχει δικαίωμα στο τι του αρέσει και τι όχι.

2) Σκοπός του video δεν είναι να trollaρει αλλά να αποτυπώσει valid προβληματισμούς που υπάρχουν αυτή τη στιγμή . Επίσης εάν κάποιος είναι πανευτυχής με το game μπορεί να συμμετάσχει στην κουβέντα και να αντικρούσει τους προβληματισμούς αυτούς η απλά να συνεχίζει να χαίρεται το game του χωρίς να δίνει σημασία.

3) Το link από το Blog μπήκε ως πηγή για το συγκεκριμένο video καθώς στο Blog υπάρχουν όλες μας οι απόψεις (όχι σε ένα μόνο post) και είναι εύκολο για κάποιον να έχει ολοκληρωμένη άποψη. Εαν θεωρείτε χάσιμο χρόνου που σπαταλήσατε με το click (θα γίνει edit ώστε να αναφέρεται ως πηγή για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.)

4) Η όλη σειρά των συγκεκριμένων video έχει ως σκοπό να μεταφέρει εμπειρίες που έχουμε από καθημερινό gaming όπως προκύπτουν αυθόρμητα χωρίς edit. Δεν ευαγγελίζεται αυθεντία ούτε τίποτα άλλο απλώς μεταφέρει πραγματικές εικόνες και στιγμές ως τροφή για κουβέντα (όπως αναφέρει το εναρκτήριο post που αν όμως βαριέστε μην το πατήσετε....). Απλά θεωρούμε ότι η εικόνα = χίλιες λέξεις . Όποιος δεν θέλει να συμμετέχει στην κουβέντα δεν συμμετέχει , εάν κάποιος διαφωνεί μπορεί να το πει (αυτό είναι και το νόημα), και τέλος όποιος δεν του αρέσουν τα συγκεκριμένα video λυπούμαστε για τον χαμένο σας χρόνο .

Peace

απλα αυτά που ακούγονται στο βίντεο δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που γράφεις παραπάνω... άκουσα σε τυχαία σημεία φράσεις "αν θέλουν να σώσουν το game απο το απίστευτο χάλι που ειναι να κάνουν το τάδε" και γενικά πολύ λασπολογία κάθε δύο τρία λεπτά.

αν αυτή ειναι η κατάσταση που θέλετε να παρουσιάζετε σαν ομάδα τότε πάω πάσο, απλά εμένα δεν με γεμίζει για να πώ κάτι άλλο.

καλύτερα να περιμένατε να μπεί το 1.3 στον PTS και να βγάζατε ένα βιντεάκι πάνω σε αυτά που μπήκαν, και σχολιασμό επι αυτών.

για να σας βοηθήσω, στο παρακάτω λινκ μπορείτε να κάνετε αίτηση για το 1.3 PTS: https://www.surveymonkey.com/s/PTSCopySWTOR

απλα αυτά που ακούγονται στο βίντεο δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που γράφεις παραπάνω... άκουσα σε τυχαία σημεία φράσεις "αν θέλουν να σώσουν το game απο το απίστευτο χάλι που ειναι να κάνουν το τάδε" και γενικά πολύ λασπολογία κάθε δύο τρία λεπτά.

αν αυτή ειναι η κατάσταση που θέλετε να παρουσιάζετε σαν ομάδα τότε πάω πάσο, απλά εμένα δεν με γεμίζει για να πώ κάτι άλλο.

καλύτερα να περιμένατε να μπεί το 1.3 στον PTS και να βγάζατε ένα βιντεάκι πάνω σε αυτά που μπήκαν, και σχολιασμό επι αυτών.

για να σας βοηθήσω, στο παρακάτω λινκ μπορείτε να κάνετε αίτηση για το 1.3 PTS: https://www.surveymonkey.com/s/PTSCopySWTOR

Κοιτα, σεβομαι την αποψη σου και μπορω να πω οτι εν μερη ειναι σωστη, αλλα δεν παυει το παιχνιδι να ειναι ενας κλωνος πολλων αλλων mmo (απλα σε star wars συμπαν) και να του λειπουν πολλα πραγματα. Δηαλδη τι διαφορα θα ειχε το WoW με φωτοσπαθα στο συμπαν του star wars και με την αντιστοιχη ιστορια; Καμια! Αυτο μας πειραζει.

Είναι σίγουρο ότι θα τσεκαριστεί το 1.3. Δεν υπάρχει καμία διάθεση για λασπολογία , δεν υπάρχει και λόγος άλλωστε ούτε και έχουμε να κερδίσουμε κάτι κάνοντας στεγνό Flame. Πολλά όμως από αυτά που λέγονται είναι γεγονότα, όσο για σκληρές λέξεις όπως είπα και παραπάνω το video είναι uncut και σίγουρα έχει και παρορμητικούς διαλόγους.

Τα λέμε από τον PTS .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...